Termékcsoportok


Nappali bútorok

Nappali bútorok

Nappali szekrénysoraink között a régi polgári otthonok hangulatát idéző klasszikus stílusú bútorok mellett megtalálhatóak az elegáns, letisztult formavilágú termékek, melyeket szintén az ízléses design és az igényes kivitelezés jellemez.

Bővebben

 

Dolgozószoba bútorok

Dolgozószoba bútorok

Klasszikus stílusú, tömörfa fronttal készülő bútorok. Gyártásukra, kivitelezésükre ugyanaz jellemző, mint a nappali szekrényeinkre.E termékek viszont tartalmazhatnak rejtett részeket is, melyek elhelyezését a bútor leendő tulajdonosa is meghatározhat.

Bővebben

 

Étkező bútorok

Étkező bútorok

Étkezőbútoraink bükkfából és bükkfafurnérozott anyagokból készülnek, cseresznye, dió, angolcseresznye és mahagóni színekben. Az ízléses design, az igényes kivitelezés mellett a klasszikus stílus is megtalálható a modern technikai megoldásokkal ötvözve. A tálalószekrények gyártásánál messzemenőkig figyelembe vesszük az egyedi igényeket és méreteket. Bízunk benne, hogy valamely stílus elnyeri tetszését!

Bővebben

 

Hálószoba bútorok

Hálószoba bútorok

Temékeink az ízléses kivitelezés, valamint az igényes megmunkálás jegyében gyártódnak. Választékunkban megtalálható a régi polgári otthonok hangulatát idéző stílus mellett a letisztult formavilág, az enyhén görögös megjelenés, illetve a mediterrán hangulatot idéző design.

Bővebben

 

Kiegészítő bútorok

Kiegészítő bútorok

...

Bővebben

 

Elérhetőségeink

 • Címünk
  Kanizsa Bútor Kft.
  Nagykanizsa, Őrtorony u. 35-37.

  Tel.: 06 93 319 167 Fax.: 06 93 519 033
 • E-mail
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Facebook
 • §