Termékcsaládok


Admirál termékcsalád

Admirál termékcsalád

Admiral bútorcsaládunk nagyrészt bükkfából és bükkfafurnérozott anyagokból, cseresznye, dió, angolcseresznye fehérpácos, homokbükk, színekben készül. Jellemzői: az elegáns letisztult formavilág, igényes megmunkálás, kellemes színek és a selyemfényű lakkozás. Az elemjegyzék segítségével igényeinek megfelelően állíthatja össze szekrénysorát. Amennyiben szükséges az elemek méretei megváltoztathatóak.

Bővebben

 

Filora termékcsalád

Filora termékcsalád

 Filora bútorcsaládunk, mely egységes megjelenésében kínál nappali, hálószoba, étkező bútor, és kiegészítő kisbútorokat. Az ízléses design, az igényes kivitelezés természetes anyagok jellemzik ezt a bútorcsaládot. Bútorcsaládunk nagy részben fából és fafurnérozott bútorlapokból készül, cseresznye, dió, mahagóni, angolcseresznye, fehérpácos színekben, selyemfényű felületkezeléssel.

Bővebben

 

Senator termékcsalád

Senator termékcsalád

A régi polgári otthonok hangulatát idéző, nagyrészt tömörfából igényesen kialakított bútorcsalád. Rendelhető cseresznye, dió, angolcseresznye, fehérpácos, homokbükk színekben. Az elemjegyzék segítségével igényeinek megfelelően állíthatja össze szekrénysorát. Amennyiben szükséges az elemek méretei megváltoztathatóak.

Bővebben

 

Zelma termékcsalád

Zelma termékcsalád

Modern vonalú, fafrontú, igényesen kialakított bútorcsalád. Természetesen rendelhető programozható, többszínű LED fénytechnikával is.

Bővebben

 

Privell termékcsalád

Privell termékcsalád

Tömörfa fronttal készülő bútorcsalád rendkívül széles elemválasztékban gyártjuk. Rendelhető cseresznye, dió, angol cseresznye, fehérpácos, homokbükk színekben.

Bővebben

 

Bella termékcsalád

Bella termékcsalád

A Bella nappali bútoraink többnyire klasszikus vonalvezetésűek, de a modernebb vonalvezetés kedvelőinek is készítettünk egy változatot. A bútorok frontja bükkfából készül, beleértve a párkányt és a lábazatot is. A fehér pácos színnél a bútor teste is furnéros és fényezett kivitelben készül. Természetesen, mint minden bútorunknál, messzemenőkig figyelembe vesszük megrendelőink igényeit, és személyre szabottan készítjük el a kért változatot. Hat színben készítjük a bútorokat: fehérpácos, világos cseresznye, angol cseresznye, dió, mahagóni, és csoki bükk.

Bővebben

 

Saigon termékcsalád

Saigon termékcsalád

Modern vonalú, fafrontú, igényesen kialakított bútorcsalád. Rendelhető csoki bükk, mahagóni, dió, angol cseresznye cseresznye és fehér pácos színben.Természetesen rendelhető egyszínű fehér vagy programozható, többszínű LED fénytechnikával is.

Bővebben

 

Gyöngyvirág termékcsalád

Gyöngyvirág termékcsalád

Klasszikus vonalvezetésű bútor, mely készülhet fehér, mahagóni vagy cseresznye színben. A fehér és a mahagóni színű bútor alapanyaga MDF lap, melyet a megmunkálás után nagyon jó minőségű olasz pácokkal és lakkokkal felületkezeljük.

Bővebben

 

Larnaka termékcsalád

Larnaka termékcsalád

Enyhén görögös stílusban készült hálószobabútor, pácolt és antikolt tömörfa díszítőelemekkel. Figyelembe ajánljuk az újszerű nyitható tetős megoldást az éjjeliszekrényeknél és komódoknál. Az ágy rendelhető ágyrácsos vagy ágyrácsos ágyneműtartós kivitelben. 140, 160, 180cm (matrac) szélességben.

Bővebben

 

Elérhetőségeink

 • Címünk
  Kanizsa Bútor Kft.
  Nagykanizsa, Őrtorony u. 35-37.

  Tel.: 06 93 319 167 Fax.: 06 93 519 033
 • E-mail
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Facebook
 • §