Admirál hálószoba bútor

Admiral hálószobabútorunk bükkfából és bükkfafurnérozott anyagokból, cseresznye, dió, angolcseresznye és mahagóni színekben készül. Jellemzői: az elegáns letisztult formavilág, igényes megmunkálás, kellemes színek és a selyemfényű lakkozás.

A hálószoba szekrény készülhet a kettőtől a nyolcajtós változatig, bármilyen nagyságban, polcos, akasztós, vagy fiókos változatban. A bútor nem lapra szerelt, kétajtós vagy egyajtós szekrénytesteket kell a szekrény talpon összeszerelni. A tükrös szekrény fölött 3, a kétajtós változatnál pedig 6 lámpa nyújt kellemes hangulatvilágítást. A tükrök fazettázott kivitelben készülnek.

Az ágykeretbe rakható matrac mérete lehet 200 cm hosszú és 140-160-180 cm széles, de igény szerint más méret is legyártható. Az ágy lapra szerelten kerül átadásra, de rendkívül egyszerűen összeszerelhető. Fenyőfából készülő ágyráccsal szállítjuk. A szögben megdöntött fejvég az ágyból kellemes tévézést biztosít.

Az éjjeliszekrények fiókos kivitelben készülnek, de egyedi igény szerint akár ajtós megoldás is lehetséges. Az ötfiókos komód készülhet alacsonyabb és magasabb kivitelben is, a fiókok csapágyakon gurulnak, és teljes kihúzhatóságot biztosítanak. A felette lévő tükör szintén fazettázott, a méretei igény szerint szintén változtatható. Készül a hálószobához stílusában harmonizáló szoborállvány is, amely virágtartónak is tökéletesen megfelelő.

Bízunk benne, hogy Önnek is tetszik ez a fiatalos, stílusos és igényes hálószobabútor.

Kérdése van a bútorral kapcsolatban?

Írja meg nekünk és válaszolunk.

Az árainkról készséggel adunk felvilágosítást telefonon (+36 93 319 167) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mivel pontos árakról szeretnénk Önt tájékoztatni, tudnunk kell, kér-e szállítást, kér-e összeszerelést (ebben az esetben a szállítási címét). Oldalunk nem webáruház, hiszen nem előre legyártott termékeket árulunk. Mi Önnek készítünk bútort, az Ön egyedi igényeinek alapján.

Elérhetőségeink

 • Címünk
  Kanizsa Bútor Kft.
  Nagykanizsa, Őrtorony u. 35-37.

  Tel.: 06 93 319 167 Fax.: 06 93 519 033
 • E-mail
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Facebook
 • §