Senator étkezőbútor

Klasszikus stílusú bútor. Tömör bükkfából készül, a szekrénytest furnérozott. Készülhet cseresznye, dió, angolcseresznye, mahagóni színekben.

Az étkezőasztal lapja szinkronvasalással van ellátva (az asztallap egyik felének kihúzásával a másik fele is kimozdul majd a vendéglap belülről kifordítható, mérete: 130x90 és 180x90 cm-re növelhető. Az asztal mérete bizonyos kereteken belül megváltoztatható. A szék lehet karfás vagy karfa nélküli, léces vagy párnázott támlájú. Az ülés vastagon párnázott. A szék érdekessége, hogy a támlában lévő ovális réz betétre, kérésre bármi gravírozható (pl.: keresztnév, családi címer, stb.) A szék szövetét vásárlónk a saját ízlésének megfelelően választhatja ki kárpitkínálatunkból.

Kérdése van a bútorral kapcsolatban?

Írja meg nekünk és válaszolunk.

Az árainkról készséggel adunk felvilágosítást telefonon (+36 93 319 167) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mivel pontos árakról szeretnénk Önt tájékoztatni, tudnunk kell, kér-e szállítást, kér-e összeszerelést (ebben az esetben a szállítási címét). Oldalunk nem webáruház, hiszen nem előre legyártott termékeket árulunk. Mi Önnek készítünk bútort, az Ön egyedi igényeinek alapján.

Elérhetőségeink

 • Címünk
  Kanizsa Bútor Kft.
  Nagykanizsa, Őrtorony u. 35-37.

  Tel.: 06 93 319 167 Fax.: 06 93 519 033
 • E-mail
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Facebook
 • §