Admirál étkezőbútor

Admiral étkezőbútorunk bükkfából és bükkfafurnérozott anyagokból, cseresznye, dió, angolcseresznye és mahagóni színekben készül. Jellemzői: az elegáns letisztult formavilág, igényes megmunkálás, kellemes színek és a selyemfényű lakkozás.

A tálalószekrény gyártásánál messzemenőkig figyelembe vesszük az egyedi igényeket és méreteket. A szélső üveges elemek oldala is készülhet keretbe épített üvegezéssel, mint a Senator tálalónál. A forgatható 12 fiókos fiókrendszer egy mozdulattal kiemelhető; és bárhol elhelyezhető, de rendelhető a tálaló fiókrendszer nélkül is. Az étkezőasztal lapja szinkron vasalással van ellátva (az asztallap egyik felének kihúzásával a másik lap is kimozdul). Összecsukott állapotban az asztallap 140x90 cm-es, mely 210x90 cm-re növelhető. A toldólap az asztalból kifordítható. Az asztal mérete bizonyos kereteken belül megváltoztatható. A négyféle szék, mely kényelmében nem, csak formájában tér el egymástól, rendelhető karfás kivitelben is. A szék szövetét vásárlónk a saját ízlésének megfelelően választhatja ki kárpitkínálatunkból.

Kérdése van a bútorral kapcsolatban?

Írja meg nekünk és válaszolunk.

Az árainkról készséggel adunk felvilágosítást telefonon (+36 93 319 167) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mivel pontos árakról szeretnénk Önt tájékoztatni, tudnunk kell, kér-e szállítást, kér-e összeszerelést (ebben az esetben a szállítási címét). Oldalunk nem webáruház, hiszen nem előre legyártott termékeket árulunk. Mi Önnek készítünk bútort, az Ön egyedi igényeinek alapján.

Elérhetőségeink

 • Címünk
  Kanizsa Bútor Kft.
  Nagykanizsa, Őrtorony u. 35-37.

  Tel.: 06 93 319 167 Fax.: 06 93 519 033
 • E-mail
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Facebook
 • §