Senator dolgozószoba

Klasszikus stílusú, tömörfa fronttal készül. A szekrénytest lehet szín azonos laminált vagy kérésre furnérozott kivitelű. Az íróasztal minden oldalról kazettás burkolatú, így természetesen térbe helyezhető.

A szekrény érdekessége a felnyíló és könyvek fölé betolható ajtó, mely védi a könyveket. Ezen kívül még figyelemre méltó a középen elhelyezett ,,rejtekajtó’’. Készülhet cseresznye, dió, angol cseresznye, mahagóni csoki bükk és pácos fehér színekben. A Dolgozószoba oldalfal   burkolását kérésre hasonló stílusban elkészítjük.

Kérdése van a bútorral kapcsolatban?

Irja meg nekünk és válaszolunk.

Az árainkról készséggel adunk felvilágosítást telefonon (+36 93 319 167) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mivel pontos árakról szeretnénk Önt tájékoztatni, tudnunk kell, kér-e szállítást, kér-e összeszerelést (ebben az esetben a szállítási címét). Oldalunk nem webáruház, hiszen nem előre legyártott termékeket árulunk. Mi Önnek készítünk bútort, az Ön egyedi igényeinek alapján.

Elérhetőségeink

 • Címünk
  Kanizsa Bútor Kft.
  Nagykanizsa, Őrtorony u. 35-37.

  Tel.: 06 93 319 167 Fax.: 06 93 519 033
 • E-mail
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Facebook
 • §