Bella termékcsalád

Bella nappali bútor

A Bella nappali bútoraink többnyire klasszikus vonalvezetésűek, de a modernebb vonalvezetés kedvelőinek is készítettünk egy változatot. A bútorok frontja bükkfából készül, beleértve a párkányt és a lábazatot is. A fehér pácos színnél a bútor teste is furnéros és fényezett kivitelben készül.

Természetesen, mint minden bútorunknál, messzemenőkig figyelembe vesszük megrendelőink igényeit, és személyre szabottan készítjük el a kért változatot. Hat színben készítjük a bútorokat: fehérpácos, világos cseresznye, angol cseresznye, dió, mahagóni, és csoki bükk.

Kérdése van a bútorral kapcsolatban?

Irja meg nekünk és válaszolunk.

Az árainkról készséggel adunk felvilágosítást telefonon (+36 93 319 167) vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), mivel pontos árakról szeretnénk Önt tájékoztatni, tudnunk kell, kér-e szállítást, kér-e összeszerelést (ebben az esetben a szállítási címét). Oldalunk nem webáruház, hiszen nem előre legyártott termékeket árulunk. Mi Önnek készítünk bútort, az Ön egyedi igényeinek alapján.