Termékcsoportok


Nappali Bútor

Nappali szekrénysoraink között a régi polgári otthonok hangulatát idéző klasszikus stílusú bútorok mellett megtalálhatóak az elegáns, letisztult formavilágú termékek, melyeket szintén az ízléses design és az igényes kivitelezés jellemez.


Étkező Bútor

Étkezőbútoraink bükkfából és bükkfafurnérozott anyagokból készülnek, cseresznye, dió, angolcseresznye és mahagóni színekben. Az ízléses design, az igényes kivitelezés mellett a klasszikus stílus is megtalálható a modern technikai megoldásokkal ötvözve. A tálalószekrények gyártásánál messzemenőkig figyelembe vesszük az egyedi igényeket és méreteket. Bízunk benne, hogy valamely stílus elnyeri tetszését!


Hálószoba bútor

Temékeink az ízléses kivitelezés, valamint az igényes megmunkálás jegyében gyártódnak. Választékunkban megtalálható a régi polgári otthonok hangulatát idéző stílus mellett a letisztult formavilág, az enyhén görögös megjelenés, illetve a mediterrán hangulatot idéző design.


Dolgozószoba bútor

Klasszikus stílusú, tömörfa fronttal készülő bútorok. Gyártásukra, kivitelezésükre ugyanaz jellemző, mint a nappali szekrényeinkre.E termékek viszont tartalmazhatnak rejtett részeket is, melyek elhelyezését a bútor leendő tulajdonosa is meghatározhat.